Hvalpe 2024

Vores tæve Heavensent Hazel har beriget os med syv skønne hvalpe. Denne gang er faren ingen ringere end DK FTCh Gunschoice Duncan af Gunsmoor, som er 1. vinder og markprøve mester, samt vinder af Kennel Hammerguns pokal til den bedste hanhund Denne kombination har længe været en ønske for os, og det er blevet nogle helt fantastiske hvalpe. Vi har seks hanner og tre tæver. Hvis du er heldig, kan du også nå at få en af disse skønne hvalpe.

Lille hund med stor potentiale

Kom og mød din nye hvalp: en lille FT springer spaniel, med et stort potentiale og en imponerende stambog. Springer Spanielen er en umådelig kærlig og hengiven hund. Magen til lærenem og dejlig jagt og familie hund skal du lede længe efter. Vi lægger vægt på at Hvalpene er sunde og vel socialiserede så de får den bedste fremtid hos deres nye familie.
Hvalpen vil være aktiv, ofte i bevægelse og evigt glad. Den vil på én gang være en rolig og afbalanceret familie- og selskabshund og en energisk jagthund, der skal have afløb for sin trang til aktivitet. Springer Spanielen er trofast og hengiven i familien, venlig og egner sig godt til børnefamilien. Hvalpene bor i stuen og bliver præget af daglige lyde, de er bliver vant til at omgås andre hunde, katte og gårdens heste. 
En springer spaniel kan sagtens gå sammen med andre dyr i familien. Du vil få en meget smuk hund, med en halvlang silkeblød pels, som er nem at holde, og som beskytter mod vejr og vind. Din nye hvalp vil give dig rig mulighed for at få motion og komme ud i naturen, og den er let at have med overalt. Hvalpen kommer med en formidabel stamtavle ude mage her i Danmark. Far til hvalpen er ingen ringere en den højt præmierede hanhund, DK FTCh Gunschoice Duncan af Gunsmoor. Han blev 1. vinder og markprøve mester og Vinder af Kennel Hammerguns pokal til den bedste hanhund. Mor er Chaser Ashwood Amber, som stammer fra de mest vindende linjer i England. Morfar er Lisgarvagh Gold af Flora, dobbelt champion vinder, og hun har Engelske og internationale champions i alle stamtavlens led. Hvalpene arver det bedste fra forældre og bedsteforældrene, og træningen bliver lettere og sjovere og muligheden for succes bliver langt større med en god afstamning. 
Din nye hvalp leveres med: 
• Stambog Dansk Kennelklub 
• Sundhedsbog og chipmærkning 
• Ormekur 
• 8 ugers vaccination 
• Grundig socialisering 
Kom og vælg netop din ven for livet, som alle i familien kan have glæde af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *