Verden er så stor så stor..

Hvalpene har lige netop lært at sidde op, og holde balancen. Det kan være svært, og nogle gange vælter man lidt, og så må man jo bare prøve lidt igen

For en lille hvalp, der lige har lært at sidde op, og netop har fået øjene, åbner der sig en stor verden, som skal udforskes. Det kan være svært at holde balancen, og udover stadig at få rigelig mælk og en god lur, så går dagen med at se om benene kan bære, og øve sig i at sidde op så man kan se verden omkring sig.

Der er mange indtryk der skal fordøjes, så det er vigtigt at få hvilet sig lidt

Hvalpene begynder så småt at kunne høre lyde og øjenene bliver stadig mere fokuserede. Om en uge kan de alle gå og Amber har dog stadig travlt med at stimulere hvalpene, så de får tisset af, og hun slikker hver og en, så meget hun kan nå. Hvalpene er i løbet af de sidste to uger vokset til dobbelt størrelse af deres fødselsvægt, så der skal meget mælk til.

Om lidt begynder tænderne at bryde frem, og om en uge kan de fleste hvalpe gå mere stabilt, og så går det stærkt med at komme omkring. Det bliver spændende at følge dem de næste dage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *